Moj račun
Zaradi trenutne situacije prosimo, upoštevajte, da lahko pride do rahle zamude pri dostavi naročil
Iskanje

Politika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

Zasebnosti obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU 2016/679) skrbno varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije, DPD, ipd.) bomo zaupali le potrebne podatke za dostavo naročenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo).

Zbiranje osebnih podatkov

Ko obiščete našo spletno stran shranjujemo določene podatke o vaši napravi, vaši interakciji z našo spletno stranjo in informacije potrebne za dokončanje nakupa. Dodatno lahko zbiramo tudi podatke, ki jih potrebujemo, da lahko stopimo z vami v stik pri podpori strankam. 

Podatki o vaši napravi:

  • Primeri informacij, ki jih zbiramo: verzija vašega brskalnika, IP naslov, časovni pas, podatki o piškotkih, katere strani odpirate, kakšna je vaša interakcija z našo stranjo.
  • Namen zbiranja: pravilno nalaganje spletne strani, opravljanje analitike in optimizacije spletne strani
  • Vir zbiranja: podatki so avtomatsko zbrani, ko dostopate našo spletno stran s pomočjo piškotkov, datotek, označb in pixlov. 

Vaši podatki: 

  • ime in priimek
  • naslov za dostavo
  • kontaktno telefonsko številko
  • naslov elektronske pošte
  • geslo v šifrirani obliki
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini (npr. vnos morebitnih opomb pri oddaji naročila, vnos sporočila pri oddaji kontaktnega obrazca)

Te podatke potrebujemo zgolj za obdelavo vašega naročila ali v primeru, da moramo vezano na naročilo stopiti v stik z vami. 

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Uporabnik ima pravico do vpogleda ali popravka osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih hranimo o vas, so dostopni na vašem profilu, kjer jih imate možnost tudi popraviti.

Deljenje vaši podatkov

Vaše podatke delimo le z podjetji, ki so nujni za obdelavo vašega naročila, kot na primer dostavna služba in ponudnik spletne strani. 

Naša spletna stran je del platforme Shopify, ki se prav tako drži vseh politik omenjenih na tej spletni strani. Več o Shopify politki: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Oglaševanje

Vaše podatke občasno uporabljamo tudi za oglaševanje ali opravljanje analize spletne strani. Na primer:

  • Facebook: uporabljamo Facebook pixel, ki uporablja nekatere podatke pridobljene preko piškotkov. 
  • Google Analytics: uporabljamo za analizo spletne strani 

Iz oglaševanja se lahko vedno izvzamete tako, da nam pišete na info@lushkinwear.com ali kliknete na:


FACEBOOK -
https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

    Po shranitvi bomo vaše podatke hranili dokler ne izrazite želje za izbris. 

    Piškotki

    Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za analizo obiskov spletnega mesta (v povezavi z orodjem Google Analytics). O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

    Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

    O piškotkih

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

    Uporabljeni piškotki

    Ime

    Funkcija

    _secure_session_id

    Uporabljen za povezavo navigacije z trgovino

    cart

    Uporabljen za povezavo z nakupovalno košarico

    cart_sig

    Uporabljen za povezavo z nakupovalno košarico

    cart_ts

    Uporabljen za povezavo z nakupovalno košarico

    checkout_token

    Uporabljen za povezavo z nakupovalno košarico

    secret

    Uporabljen za povezavo z nakupovalno košarico

    secure_customer_sig

    Uporabljen za povezavo z vašim računom.

    storefront_digest

    Uporabljen za povezavo z vašim računom.

    _shopify_u

    Uporabljen za posodobitev vaših podatkov.

    Analitika in poročanje

    Ime

    Funkcija

    _tracking_consent

    Preference sledenja

    _landing_page

    Sledenje domačim stranem

    _orig_referrer

    Sledenje domačim stranem

    _s

    Shopify analitika

    _shopify_fs

    Shopify analitika

    _shopify_s

    Shopify analitika

    _shopify_sa_p

    Shopify analitika

    _shopify_sa_t

    Shopify analitika

    _shopify_y

    Shopify analitika

    _y

    Shopify analitika

    Obiskovalec lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov kadarkoli umakne s klikom na spodnjo kljukico. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih funkcionalnosti spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

    Upravljanje piškotkov v brskalniku

    Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno. 

    Sprememba politike zasebnosti

    Pridržujemo si pravico, do spremembe politike zasebnosti zaradi spremembe pogojev poslovanja ali spremembe zakonodaje. 

    Kontakt

    Za kakršna koli vprašanja, pritožbe ali prošnjo za izbris vaših podatkov smo vedno na voljo na info@lushkinwear.com ali 040554439.

    Tamara Simovič s.p., Merčnikova 6, 1000 Ljubljana , Slovenia

    Posodobljeno: 5.12.2020

    Slovenian
    Slovenian